Vizyon

Çankaya Üniversitesi akademisyen ve araştırmacıları tarafından gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetleri ile Ülkemizdeki teknoloji, inovasyon ve girişimciliğin yaygınlaşmasını sağlayarak fikir ve patent üretebilen firmaların ulusal ve uluslararası alanda rekabet edebilirliğine destek olmak.

Misyon

• Akademisyen ve araştırmacıları ulusal ve uluslar arası destek programları hakkında bilgilendirip söz konusu programlara başvurularını sağlayarak yararlanılan fon sayısını ve niteliğini arttırmak.
  • Üniversite ve sanayi arasında ara yüz olarak bilginin teknolojiye, teknolojinin patent yoluyla ticarileşmesine ve böylece ekonomiye katkı sağlamasına çalışmak.
  • İş kurma aşamasında akademisyen, araştırmacı, öğrenci ve mezunlara yönelik bilgi paylaşmak, iş ortakları buluşmalarına yardımcı olmak ve ilgili eğitimleri düzenlemek.