Çankaya Üniversitesi TTO Modül 1 Birimi, diğer modül faaliyetleri için temel teşkil eden bir yapıya sahip olup,  iş dünyası ile ilişkiler kurmak ve mevcut ilişkileri geliştirmek adına faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu amaç doğrultusunda Modül 2, Modül 3, Modül 4 ve Modül 5 kapsamındaki tüm faaliyetlerin duyurusunu ve tanıtmını yapmak adına aktif ve sistematik bir şekilde çalışmalarını yürütür.

Çankaya Üniversitesi’nin kurulduğu günden beri geliştirdiği sanayi ilişkisi ve iş dünyası ile kurmuş olduğu sıkı bağlar sayesinde  TTO Modül 1 Birimi’nin gerçekleştirdiği faaliyetlerin tanıtımı ve farkındalığın artırılması için tüm bu iş ağlarından faydalanmakta,  diğer modül faaliyetlerinin iş dünyasına duyurulması da kolaylıkla gerçekleşmektedir.