Çankaya Üniversitesi TTO Olarak Başkent OSB’de 8 Kasım 2018 Düzenlenen TÜBİTAK TEYDEB Bilgi Gününe Katıldık!

Başkent Organize Sanayi Bölgesinde  TÜBİTAK TEYDEB Programı bilgilendirme günü 8 Kasım 2018 Tarihinde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nden Burçin Nilay Kalınbayrak Ceyda Nur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.

TÜBİTAK TEYDEB programları sunumunu TÜBİTAK Eğitim Tanıtım ve Bilgilendirme Müdürü Ercan Orhan gerçekleştirmiştir. Sunum sonrasında Başkent OSB firmalarından “Akana Mühendislik ve Ticaret A.Ş.” ve “Azp Transformatör Müh. İmal. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti.” firmaları gerçekleştirdikleri TÜBİTAK TEYDEB projeleri hakkında deneyimlerini paylaşmışlardır.