Çankaya Üniversitesi Olarak 17-22 Eylül 2019 Tarihleri Arasında Teknofest Alanında Bulunan 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndayız!

Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına sunulması amacıyla gerçekleştirilen ülkemizin ilk ve tek uluslararası buluş fuarı olan İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nın 4.’sü (ISIF’19) 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı TEKNOFEST festival alanında gerçekleştirilmektedir.

Çankaya Üniversitesi patentlerinin tanıtıldığı Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi standımıza katılımlarınızı bekleriz.