Güncel gereksinimler doğrultusunda dijital dönüşümün önem kazandığı bugünlerde bilim insanlarını ve sektör temsilcisi firmaları bir araya getirmeyi amaçladığımız, Çankaya Üniversitesi ve Başkent OSB işbirliğiyle düzenlenecek olan etkinliğimiz 12-13 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara’da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsünde ve Başkent OSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek olan etkinliğimizde ilk gün; 12 Ekim 2023 Tarihinde Dijital Dönüşüm Uygulamaları kapsamında proje destekleri, dijital olgunluk seviyesi konuları aktarılarak firmalar özelinde dijital dönüşüm iyi uygulama örneklerine yönelik tecrübe paylaşımları yapılacaktır.

İkinci gün; 13 Ekim 2023 Tarihinde Başkent OSB Yenilik Merkezinin katkılarıyla Dijital Dönüşümde Karşılaşılan Sorunlar ve bu Sorunlara İlişkin Çözüm Önerilerinin paylaşılacağı çalıştay gerçekleştirilecektir.

Bu önemli etkinliğimize ilgi duyan akademisyen, firma, kurum veya uygulayıcıların katılımlarından büyük mutluluk duyacağız.

Etkinlik Kayıt Linki:

Etkinliğe İlişkin Program Detayları: