Çankaya Üniversitesi 2022 yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında girişimci adayları iş fikirleri ile programa başvurularını yapmışlardır. Alınan başvurular programa uygunluk açısından değerlendirilmiş ve uygun olanlar programa katılmaya hak kazanmıştır. Girişimci adaylarına; Teknoloji Odaklı Girişimcilik Eğitimi, Uygulamalı TRIZ Eğitimi, İş Planı Yazımı Eğitimi, Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi, Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı Eğitimi, Yatırım Odaklı Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi verilmiş, Tecrübe Paylaşımı etkinliği gerçekleştirilmiş ve girişimci adaylarının iş fikirlerinin yatırımcı sunumuna hazır hale gelmesi için mentorluk verilmiştir.

Eğitimleri ve mentorluk süreçlerini tamamlayan girişimci adayları 16 Aralık 2022 tarihinde DemoDay etkinliğinde jüriye iş fikirlerini sunmuşlardır. Sunumlar sonucunda jüri tarafından puanlama yapılmış olup, dereceye giren girişimci adayları belirlenmiştir.

Girişimci adaylarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Birincilik Ödülü: Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezi’nde 1 Yıllık Ücretsiz Ofis Tahsisi

Girişimci Adayı Adı: Duygu Seda Cihan

İş Fikri Adı: Yourmast

İkincilik Ödülü: Ücretsiz Ar-Ge Projesi Yazım Desteği