Çankaya Üniversitesi bünyesinde 2022 Yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında programa kabul edilen, şirketleşmek isteyen ve teknoloji odaklı iş fikri olan girişimci adaylarına online olarak;

• 2 Kasım 2022 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Eğitimi (1)
  • 4 Kasım 2022 – Uygulamalı TRIZ Eğitimi
  • 14 Kasım 2022 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Eğitimi (2)
  • 15 Kasım 2022 – İş Planı Yazımı Eğitimi
  • 16 Kasım 2022 – Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi
  • 28 Kasım 2022 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı
  • 29 Kasım 2021 – Yatırım Odaklı Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi
  • 30 Kasım 2021 – Tecrübe Paylaşımı Etkinliği

eğitimleri verilmiştir.

Girişimci adayları ile Liberro Kurucusu Bülent YILMAZ tarafından birebir mentorluk, TUSAŞ ve HAVELSAN çalışanları tarafından ise dikey birebir mentorluk görüşmeleri gerçekleştirilerek iş fikirlerinin yatırımcı sunumuna hazır hale getirilmesi sağlanmıştır.

Eğitim ve mentorluk sürecini tamamlayan girişimci adayları, 16 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen DemoDay etkinliğinde; Çankaya Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk GEÇİM, Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya ÇAĞLAR, Çankaya Üniversitesi TTO Müdürü Tankut ASLANTAŞ, Diffusion Capital Partners (DCP) Kurucu Ortağı Altan KÜÇÜKÇINAR, Fongogo Kitle Fonlama Platformu Kurucu Ortağı Ali ÇEBİ, HAVELSAN İnovasyon Yöneticisi Bengü Bayyurt ÇETİN ve TUSAŞ Teknoloji Yönetimi Müdürü Erdem ÇORAPÇIOĞLU’nun yer aldığı jüriye projelerini sunmuşlardır.