×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

HAVELSAN JET BİGG+ Programı savunma sanayii alanında çalışan KOBİ’lere özel tasarlanmış bir hızlandırıcı programdır.

Çankaya Üniversitesi tarafından destek verilen HAVELSAN JET BİGG+ Programı, Türkiye Savunma Sanayii’nin ilk ve tek açık inovasyon merkezi olan HAVELSAN Yıldız Açık İnovasyon Merkezi’nde; savunma sanayiinin öncü kuruluşları HAVELSAN, TUSAŞ ve SSTEK iş birliği ile gerçekleştirilecektir.

Programa kabul edilecek 40 KOBİ’ye 18 ay boyunca, teknolojik altyapı, kurumsal kaynak yönetimi, güvenlik ve sertifikasyon, kalite standartları ile uyum ve yatırım alma konularında destek verilerek Savunma Sanayii Başkanlığı’nın belirlemiş olduğu şartları sağlayarak onaylı tedarikçiler arasına girmeleri sağlanacaktır.

Savunma alanında çalışan bir KOBİ’yseniz Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ve SSB’ye bağlı sektörün öncü kuruluşlarının desteğiyle çalışmalarınıza ivme katabilirsiniz.

Katılım Koşulları

Programdan KOBİ ölçeğinde olan, TÜBİTAK TEYDEB Programlarından destek alan ya da geçmişte almış olan firmalar yararlanabilir.

Başvuruda bulunacak KOBİ’lerin, TÜBİTAK TEYDEB Programlarından en son desteklenen projesine ait sözleşme tarihinin 1 Ocak 2012 ve sonrası olması gerekmektedir.

Programa kabul edilen KOBİ’lerin talep edilen belge ve formları tam ve zamanında göndermesi ve program takvimine uyması beklenmektedir.

Program hakkında detaylı bilgi edinmek ve programa başvurmak için lütfen tıklayınız.