×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Polatlı Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen ve TÜBİTAK 1503 programı tarafından finanse edilen 15. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, 21 Haziran 2022 tarihinde öğrencilerin, akademisyenlerin ve sanayi temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Etkinlik öncesinde Mühendislik Fakültesi’nde bulunan Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği,  İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden seçilen toplam 36 proje, öğrenciler tarafından katılımcılara sunulmuştur. Her bölümden birinci, ikinci ve üçüncü seçilmiştir.

Ödül töreni, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İder’in açılış konuşması ile başlamıştır. Değerlendirmelere istinaden birinci, ikinci, üçüncü seçilen projeler açıklanmış olup, sertifikalar öğrencilere Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Geçim, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İDER ve bölüm başkanları tarafından takdim edilmiştir.