×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

26 Eylül 2022 Pazartesi günü ATO Congresium’da gerçekleştirilecek olan TechAnkara Proje Pazarı 2022’de sergilenecek projeler belirlenmiştir.

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan TechAnkara Proje Pazarı için 1 Nisan- 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında toplam 268 yenilikçi proje başvurusu yapılmıştır. İdari değerlendirmenin ardından 59 üyeden oluşan jüri değerlendirmesine tabi tutulan projelerin her biri en az iki jüri üyesi tarafından yenilikçilik, ticarileşme potansiyeli, pazar potansiyeli, sosyal ve çevresel fayda ile takım başlıklarında değerlendirilmiştir. İki jüri üyesi arasında 20 puan ve daha fazla fark olan projeler üçüncü jüri üyesi tarafından ayrıca puanlanarak toplam 439 proje değerlendirmesi gerçekleşmiştir.

Değerlendirmeler sonucunda ilk 100’de yer alan her girişimciye TechAnkara Proje Pazarı etkinliğinin yapılacağı Ankara Congresium’da 26 Eylül 2022 tarihinde birer stant ayrılarak yer verilecektir. Bu kapsamda TechAnkara Proje Pazarı 2022’de toplam 100 stantta 100 proje sergilenecektir.

TechAnkara Proje Pazarı 2022’de sergilenecek proje listesine ve duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.