Çankaya Üniversitesi tarafından Ankara Kalkınma Ajansı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı’ na başvurusu gerçekleştirilen “Yenilikçi Tarım Uygulamalarıyla Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi: Hassas Tarım Kiti Geliştirilmesi Projesi” isimli ve “TR51/21/KIRSAL/0006” referans numaralı proje destek almaya hak kazanmıştır. Çankaya Üniversitesi’ nin yürütücü olduğu ve Ayaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nün ortak olduğu projenin sözleşmesi, Üniversitemizden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Can ÇOĞUN, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. H. Selçuk GEÇİM ve Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Tankut ASLANTAŞ’ ın katılımı ile 17 Mayıs 2022 tarihinde imzalanmıştır.