×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Toplumda bilim kültürünün ve iletişiminin geliştirilmesini amaçlayan Bilim ve Toplum Destek Programları kapsamında Özel gereksinimli bireylerimize yönelik yeni bir program oluşturulmuştur.

2007 yılından bu yana Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından yürütülen programlar ile okul öncesi dönemi çocuklarından öğretmenlere, toplumun farklı kesimlerine yönelik bilimsel etkinlikler yapmayı hedefleyen projeler desteklenmektedir. Bu kapsamda açılan yeni program ile çağrı kapsamındaki konulara yönelik özel gereksinimli bireylerde farkındalık oluşturmak, bu bireylere, eğitim ve bağımsız yaşam konularında destek sağlanarak toplumla bütünleşmelerini kolaylaştırmak, özel gereksinimli bireylere hizmet sunan kişiler ve özel gereksinimli bireyler arasında bilimsel uygulamaların yaygınlaşmasını sağlamak hedeflenmektedir.

4008 programına yapılacak başvurular http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tradresi üzerinden 24 Haziran 2022 (saat 17.30) tarihine kadar elektronik imza ile alınacaktır.

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan program sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  • 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları için: http://tubitak.gov.tr/4008

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.