Çankaya Üniversitesi bünyesinde 2021 Yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında programa kabul edilmiş olan, şirketleşmek isteyen ve teknoloji odaklı iş fikri olan girişimci adaylarına online olarak;

• 1 Kasım 2021 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Semineri
  • 3 Kasım 2021 – SWOT Analiz ve Müşteri Doğrulama Eğitimi
  • 4 Kasım 2021 – İş Planı Yazımı Eğitimi
  • 5 Kasım 2021 – Pazarlama ve Fiyatlandırma Eğitimi
  • 8 Kasım 2021 – Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi
  • 10 Kasım 2021 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı
  • 11 Kasım 2021 – Yatırım Odaklı Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi
  • 12 Kasım 2021 – Tecrübe Paylaşımı Etkinliği

eğitimleri verilmiştir.

Girişimci adayları ile TTO uzmanlarından Arzu TURGAY ve Özgün ASLAN tarafından birebir mentorluk görüşmeleri gerçekleştirilerek iş fikirlerinin yatırımcı sunumuna hazır hale getirilmesi sağlanmıştır.

Eğitim ve mentörlük sürecini tamamlayan girişimci adayları, 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen DemoDay etkinliğinde; Çankaya Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk GEÇİM, Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya ÇAĞLAR, TTO Müdürü Tankut ASLANTAŞ ve Diffusion Capital Partners (DCP) Kurucu Ortağı Altan KÜÇÜKÇINAR’ın yer aldığı jüriye projelerini sunmuşlardır.