Çankaya Üniversitesi 2021 yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında girişimci adayları iş fikirleri ile programa başvurularını yapmışlardır. Alınan başvurular programa uygunluk açısından değerlendirilmiş ve uygun olanlar programa katılmaya hak kazanmıştır. Girişimci adaylarına; Teknoloji Odaklı Girişimcilik Semineri, SWOT Analiz ve Müşteri Doğrulama Eğitimi, İş Planı Yazımı Eğitimi, Pazarlama ve Fiyatlandırma Eğitimi, Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi, Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı Eğitimi Yatırım Odaklı Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi verilmiş, Tecrübe Paylaşımı etkinliği gerçekleştirilmiş ve girişimci adaylarının iş fikirlerinin yatırımcı sunumuna hazır hale gelmesi için mentörlük verilmiştir.

Eğitimleri ve mentörlük süreçlerini tamamlayan girişimci adayları 26 Kasım 2021 tarihinde DemoDay etkinliğinde jüriye iş fikirlerini sunmuşlardır. Sunumlar sonucunda jüri tarafından puanlama yapılmış olup, dereceye giren girişimci adayları belirlenmiştir.

Girişimci adaylarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Birincilik Ödülü: Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezi’nde 1 Yıllık Ücretsiz Ofis Tahsisi

Girişimci Adayı Adı: Hüseyin Arslan

İş Fikri Adı: Hassas Bahçe Bakımında Zararlı Tespiti