×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi bünyesinde 2021 Yılı BeeJet Hızlandırma Programı başlıyor!

BeeJet Hızlandırma Programı, Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından şirketleşmek isteyen teknoloji odaklı iş fikri olan girişimci adayları için geliştirilmiş bir hızlandırma programıdır. Program, uzman bir mentör ile eşleştirilen girişimcilerin eğitimlerle iş fikirlerini doğrulamalarını ve yatırımcı sunumuna hazır hale gelmelerini amaçlamaktadır.

Pandemi koşullarından dolayı program içeriği; eğitimler ve mentörlük süreçleri ONLINE olarak gerçekleştirilecektir.

Yaklaşık dört hafta süren programda; konusunda uzman kişiler tarafından Temel Girişimcilik Eğitimi, Yatırım Odaklı Etkili Sunum Teknikleri, Fikri Mülkiyet Hakları, Ar-Ge Proje Yazımı Eğitimleri verilecek ve Tecrübe Paylaşımı gerçekleştirilecektir. Program süresince mentörlük desteği verilecek olup, girişimcilerin iş planları doğrulanacaktır. Program sonunda akademisyenlerden, uzmanlardan ve yatırımcılardan oluşan bir jüri ile girişimcilerin iş planları değerlendirilecek ve başarılı iş planları seçilecektir. Programı başarıyla tamamlayan girişimci adaylarının KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı üzerinden şirketleşmelerine destek verilecektir.

Girişimci adaylarına verilecek destekler aşağıda belirtilmiştir:

  • Birinciye bir yıl boyunca ücretsiz Çankaya Üniversitesi Kuluçka Merkezi bünyesinde ofis tahsisi (Bu destek şirketleşme sürecinden sonra verilmektedir.)
  • İkinciye ücretsiz Ar-Ge projesi yazımı desteği
  • Üçüncüye Fikri ve Sinai Haklar Desteği
  • OSTİM Teknopark Kuluçka Merkezi Desteği (Bu destek şirketleşme sürecinden sonra verilmektedir.)
  • OSTİM Teknopark Teknoloji Üretim Atölyesi Desteği (Bu destek şirketleşme sürecinden sonra verilmektedir.)
  • KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı ile 750.000 TL’ye Kadar Hibe Kazanma Fırsatı (Programı başarıyla tamamlayan girişimci adayları KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı’na yönlendirilecektir)

Programa son başvuru tarihi 25 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir.

2021 Yılı BeeJet Hızlandırma Programına başvurmak için lütfen tıklayınız.