İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Uluslararası Sağlıkta Yapay Zeka Derneğinin iş birliği ile TÜBİTAK, TÜSEB, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları, YÖK, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, İzmir Üniversiteler Platformu ve birçok üniversite ve önemli kuruluşun katkılarıyla gerçekleştirilen “II. Uluslararası Sağlıkta Yapay Zeka Kongresi”nin ardından, araştırmacıların yapay zekâ alanında ilgilerinin sürekli güncel tutulması, bilgi birikimlerinin geliştirilmesi, yeni güncel konulardan haberdar olunması hedefi ile yapay zekaya merak duyanların yılda bir kere değil her ay iletişimde olacak şekilde sürdürülebilirlik adına mini sempozyum serileri düzenlenmeye devam edilmektedir.

Sağlıkta Yapay Zeka Mini Sempozyum serisinin üçüncüsünün ana teması “Kişiselleştirilmiş Tıp ve Akıllı İlaç Uygulamalarında Yapay Zeka” olarak belirlenmiş olup, TÜBİTAK ev sahipliğinde 29 Eylül 2021 tarihinde, 19:00-21:30 saat aralığında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Birbirinden değerli konuşmacıların bu alandaki güncel araştırmalarını paylaşacağı etkinliğe katılım ücretsiz olup tüm katılımcılara “katılım sertifikası” verilecektir.

Kayıt için: https://syzsempozyumlari.egekongre.live/

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.