×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TEYDEB kapsamında yürütülen tüm destek programlarında halihazırda ortaklı proje başvurularında proje önerisi içerisinde bulunan tüm ortaklara ait bilgilerin muhatap yürütücü kuruluş tarafından girilmesi sürecinde bir değişiklik yapılmıştır.

Yapılan bu geliştirme ile tüm destek programlarında proje önerisi hazırlanması esnasında ortak kuruluşa ait proje personellerin aylık maliyet bilgileri yürütücü kuruluş tarafından girilmeyecek olup bu bilgiler ortak kuruluşlarda bulunan “maliyet erişim yetkilisi” tarafından girilecektir.

Yapılan geliştirme ile birlikte ortaklı başvurularda bir kuruluşun gizlilik arz eden personel aylık maliyet bilgilerinin diğer yürütücü/ortak kuruluşlar tarafından görüntülenmemesi sağlanmıştır.

Ortaklı Projelerde Ortakların Personel Aylık Maliyet Bilgi Girişini Yapabilmesine ilişkin yapılan geliştirme tüm destek programları başvurularında kullanılmak üzere 01.07.2021 tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir.

Yapılan bu değişikliğe ve ortak kuruluşların personel aylık maliyet bilgi girişine ilişkin detayları içeren kılavuzu inceleyebilirsiniz.

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.