Çankaya Üniversitesi TTO bünyesinde “HORIZON EUROPE & European Innovation Council” konusunda 26 Mart 2021 Cuma Günü 10:30 – 12:00 saatleri arasında çevrimiçi eğitim düzenlenmiştir. Sunumlar, E-Co Consulting & Couching tarafından yapılmıştır. Etkinlik bilgisi aşağıda verilmiştir:

Eğitim Başlığı: HORIZON EUROPE & European Innovation Council

Eğitim Süresi: 1,5 saat

Eğitmen: Tolga Bülbüloğlu

Program Hedefi: Konu kısıtlaması olmaksızın, global düzeyde “yıkıcı inovasyona” sahip deep-tech projeler desteklenir.

Alt Programlar & Kimler Başvurabilir:

• EIC PATHFINDER (Çok ortaklı, TRL 1-4 arası projeler, KOBİ, Büyük ölçekli şirket, Üniversite (Akademisyen))
  • EIC TRANSITION (Çok ortaklı, TRL 4-6 arası projeler, KOBİ, Büyük ölçekli şirket, Üniversite (Akademisyen))
  • EIC ACCELERATOR (Tek başına başvuru (Ortaksız), TRL 6-8 arası projeler, KOBİ)