×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK ile Malta Bilim ve Teknoloji Konseyi arasında 2020 yılında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde iki ülkenin bilim insanları arasında gerçekleştirilecek olan ortak “araştırma projeleri” ile “ar-ge ve yenilik projeleri” desteklenecektir.

TÜBİTAK ile Malta Bilim ve Teknoloji Konseyi (Malta Council for Science and Technology-MCST) arasında 2020 yılında imzalanan İşbirliği Protokolü çerçevesinde iki ülkenin bilim insanları arasında gerçekleştirilecek olan ortak “araştırma projeleri” ile “ar-ge ve yenilik projeleri” desteklenecektir.

İlgili çağrı, sadece “su yönetimi”, “tarım sistemleri”  ve “tarım-gıda değer zincirleri” alanlarına açıktır.

Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türkiye’deki bilim insanlarının, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Malta’da çalışan araştırmacı(lar) ile “proje ortağı” olarak anlaşmaları gerekmektedir. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmemektedir.

1 Mart 2021-17 Haziran 2021 tarihleri arasında açık kalacak ikili işbirliği çağrısına ilişkin ayrıntılı bilgilere https://www.tubitak.gov.tr/tr/kurumsal/uluslararasi/ikili-isbirligi-dest… internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Proje başvurularının, Türkiye’deki ekip tarafından TÜBİTAK’a https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresinden elektronik olarak yapılması gerekmektedir.

Proje başvurularının, Malta’daki ekip tarafından Malta MCST’ye https://mcst.gov.mt/funding-opportunities/ adresinden yapılması gerekmektedir.

Çağrı metni için buraya tıklayabilirsiniz.

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.