×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK’ın Bireysel Genç Girişimciler için Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı BiGG, HAVELSAN Yıldız Açık İnovasyon Merkezi bünyesinde yapay zekâ alanında çalışmalar yürüten genç girişimciler ile HAVELSAN AI JET BiGG Program’ında buluşuyor.

Çankaya Üniversitesi tarafından destek verilen program HAVELSAN ve Hacettepe Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) tarafından düzenlenmektedir. Programa TUSAŞ ve SSTEK ana iş ortağı olarak katılmaktadır ve TOBB Üniversitesi de destek veren kuruluş olarak yer almaktadır.

5 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek “AI JET BiGG Hızlandırma Programı Tanıtımı ve Girişimcilik Atölyesi” etkinliğine katılım sağlayarak; programın sunduğu avantajları ve iş fikrinizi iş planına çevirmenin en pratik yollarını öğrenebilir, sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz. Katılım için tıklayınız.

Programda savunma sanayiinin önde gelen kuruluşları HAVELSAN, TUSAŞ ve SSTEK bu programda genç girişimcilerin yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek için iş birliği yapıyor.

Onaylanacak projelerin TÜBİTAK’tan 200 bin TL tutarında hibe sermaye desteğine erişimi sağlanacak. Ayrıca programa katılan girişimciler, SSTEK’ten de yatırım desteği alma şansına ve Savunma Sanayii ekosistemine dâhil olma fırsatına sahip olacaklar.

Bilgisayarlı görü, otonom sistemler, doğal dil işleme, veri görselleştirme, makine öğrenmesi, sanal asistan, havacılık ve uzay sistemleri, dijital ikiz, simülasyon ve modelleme gibi yapay zekâ teknolojilerinde iş fikrine sahip tüm girişimciler AI JET BiGG programına katılabilir.

Son Başvuru Tarihi: 12 Mart 2021

Detaylı bilgi ve başvuru için: aijetbigg.havelsan.com.tr

İletişim için: inovasyon@havelsan.com.tr