×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde KOSGEB, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası destekleri ile düzenlenen TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

İki gün sürecek ve sergi alanlarının da yer alacağı organizasyonda; çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler ve “8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” töreni gerçekleştirilerek iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya gelecektir.

Üniversiteler, teknoparklar, start-uplar ve Ar-Ge Merkezlerinden girişimcilerin projeleri yatırımcı ile buluşturularak, ulusal ve uluslararası tanıtım imkânlarının en üst düzeyde duyurularının yapılacağı “TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ” 28-29 Mayıs 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde (Konya) düzenlenecektir.

8. GİV GİRİMCİLİK ÖDÜLLERİ

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından her yıl, girişimciliği desteklemek ve başarılı girişimcileri desteklemek, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen girişimcileri cesaretlendirmek, basın yayın dünyasında girişimciliğin farkındalığını ve etkinliğini artırmak, girişimciliği destekleyen kamu yöneticiliğini özendirmek amacıyla düzenlenen bir yarışmadır.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2011 yılından itibaren İstanbul’da verilmeye başlayan “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ”nin 8’incisini “TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ” programıyla birlikte Konya’da gerçekleştirilecektir.

Ödül kategorisini zenginleştirilerek, çerçevesi genişletilen “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” tüm ekosistemde büyük bir heyecan uyandırmakta ve kamuoyunun ilgisine mazhar olmaktadır. “8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” bu yıl 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak.

Ödül Kategorileri

  • GİV Özel Ödülü
  • Proje-Fikir Ödülleri (Para Ödülü)
  • Kurumsal Girişimcilik Ödülü
  • Yeni Girişimcilik Ödülü
  • Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü
  • Kamu Yöneticisi Ödülü
  • Akademisyen Ödülü
  • E-Ticaret Girişim Ödülü
  • Basın/Yayın/Medya Ödülü

Proje Fikir Ödülleri

  • Birincilik Ödülü: 50.000 TL
  • İkincilik Ödülü: 30.000 TL
  • Üçüncülük Ödülü: 20.000 TL

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.turkiyegirisimcibulusmasi.com/

Ödül almak için girişimci başvurusu link üzerinden yapılabilmektedir: https://www.turkiyegirisimcibulusmasi.com/Proje/Basvuru