Çankaya Üniversitesi 2020 yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında girişimci adayları iş fikirleri ile programa başvurularını yapmışlardır. Alınan başvurular programa uygunluk açısından değerlendirilmiş ve uygun olanlar programa katılmaya hak kazanmıştır. Girişimci adaylarına; Girişimcilik Eğitimi, TRIZ Eğitimi, İş Planı Yazımı Eğitimi, Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı Eğitimi verilmiş ve girişimci adaylarının iş fikirleri için mentörlük verilmiştir.

Eğitimleri ve mentörlük süreçlerini tamamlayan girişimci adayları 27 Kasım 2020 tarihinde DemoDay etkinliğinde jüriye iş fikirlerini sunmuşlardır. Sunumlar sonucunda jüri tarafından puanlama yapılmış olup, dereceye giren girişimci adayları belirlenmiştir.

Girişimci adaylarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Birincilik Ödülü: Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezi’nde 1 Yıllık Ücretsiz Ofis Tahsisi

Girişimci Adayı Adı: Meva AKKAYA

İş Fikri Adı: AI-destekli Çağrı Merkezi Operatörü Skorlama