Çankaya Üniversitesi bünyesinde 2020 Yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında programa kabul edilmiş olan, şirketleşmek isteyen ve teknoloji odaklı iş fikri olan girişimci adaylarına online olarak;

• 27-28 Ekim 2020 – Girişimcilik Eğitimi
  • 4 Kasım 2020 – TRIZ Eğitimi
  • 5 Kasım 2020 – İş Planı Yazımı Eğitimi
  • 10 Kasım 2020 – Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi
  • 11 Kasım 2020 – Etkili Sunum Teknikleri
  • 16 Kasım 2020 – Teknoloji Odaklı Girişimcilik Finansmanı

eğitimleri verilmiştir.

Girişimci adayları ile Sn. Bülent YILMAZ tarafından birebir mentörlük görüşmeleri gerçekleştirilerek iş fikirlerinin geliştirilmesine destek verilmiştir.

27 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen DemoDay etkinliğinde; eğitim ve mentörlük sürecini tamamlayan girişimci adayları, Çankaya Üniversitesi Girişimcilik ve Şirketleşme Hizmetleri Sorumlusu Arzu TURGAY’ın moderatörlüğünde, Çankaya Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk GEÇİM, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Nedim KARACA, TTO Müdürü Tankut ASLANTAŞ ve Diffusion Capital Partners (DCP) Kurucu Ortağı Altan KÜÇÜKÇINAR’ın yer aldığı jüriye projelerini sunmuşlardır.