×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
TÜSİAD SD², dijital dönüşümde arayışı olan, farklı sektörlerde faaliyet gösteren teknoloji kullanıcısı şirketlerle, teknolojik ürün ve hizmet geliştiren tedarikçi firmaları buluşturuyor. Dijital dönüşümün farklı alanlarında çeşitli sektörlerin problemlerine çözüm arayan Program, teknoloji tedarikçisi KOBİ’ler için, ürün ve çözümlerini tanıtma, kullanıcı tarafındaki problem alanlarını görme, müşteri doğrulama, kullanıcıların sahasında ve verisiyle çalışma, kullanıcı şirketlerle uzun soluklu iş birliği geliştirme, tüm kullanıcılarla tanışma imkanı sağlıyor.

Başvurulara açılan TÜSİAD SD² Programının 2020 dönemi çağrılarına, 18 Eylül 2020’ye kadar www.tusiadsd2.org adresinden başvurabilirsiniz.

Başvuru yapmanın haricinde TÜSİAD SD² web sitesini ziyaret ederek tedarikçi profili oluşturabilir veya güncelleyebilirsiniz. Böylelikle yakında hizmete alınacak TÜSİAD SD² Dijital Platformu ile ilgili TUSİAD’ın sizlerle temasta bulunması mümkün olacaktır.

Adımlar:
  • Web platformumuzda kayıtlı e-posta ve şifrenizle giriş yapınız. Şifrenizi unuttuysanız şifre sıfırlama yapabilirsiniz.
  • Kullanıcı çağrılarına uygun teknoloji ve ürün/hizmetiniz varsa tedarikçi başvurunuzu yapınız ve sonrasında TÜSİAD SD2 Dijital Platformu için genel tedarikçi profili oluşturunuz. https://tusiadsd2.org/basvur
  • Çağrılara uygun teknoloji ve ürün/hizmetiniz yoksa, TÜSİAD SD2 Dijital Platformu için genel tedarikçi profili oluşturunuz. https://tusiadsd2.org/tedarikci#listing

Başvuru sürecindeki sorularınız için TUSİAD web platformundaki iletişim formundan TUSİAD’a ulaşabilirsiniz.

TUSİAD web sitesine erişmek için lütfen tıklayınız.