Değerli Paydaşlarımız,

TÜBİTAK tarafından tanıtılan, “Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Programı” ve “Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Programı” çağrıları yayınlanmış olup 14 Mayıs 2020 tarihinde başvuruya açılmıştır.

Söz konusu çağrılar kapsamında;  Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Ostim Teknopark A.Ş. ve TÜBİTAK işbirliği içinde 6 Temmuz 2020 tarihinde TÜBİTAK TEYDEB uzmanlarının sunum yapacağı çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Etkinlik program detayı aşağıda verilmektedir.

TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı
CANLI WEBINAR (Sipariş Ar-Ge 2020)

Tarih: 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü
Saat: 14:00 – 15:00
Konuşmacı: Oğuz ÖZBAY, TÜBİTAK Bilimsel Programlar Başuzmanı

TÜBİTAK Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı
CANLI WEBINAR (Patent Lisans – 2020 – 1)

Tarih: 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü
Saat: 15:00 – 16:00
Konuşmacı: Dr. Alp Eren YURTSEVEN, TÜBİTAK TEMEG Koordinatörü

Webinara Katılım İçin Kayıt

Webinara katılım için kayıt zorunludur. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Programlar Hakkında Detaylı Bilgi

TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısıyla (Patent Lisans – 2020 – 1) hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,

Çankaya Üniversitesi TTO