×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Avrupa Birliği Çerçeve Programları kapsamında yürütülmüş olan SEA-EU NET projesinin devamı niteliğinde olan Güneydoğu Asya ve Avrupa Ülkeleri Ortak Fonlama Programı (Southeast Asia and Europe Joint Funding Scheme, SEA-EU JFS) 2020 yılı çağrıları başvurulara açıldı.

Bilim-Teknoloji ve İnovasyon alanlarında açılan çağrılar kapsamında 2+1 kuralı gereği ya ikisi Güneydoğu Asya, biri Avrupa ülkelerinden yahut tam tersi olmak üzere, en az 3 proje ortağından oluşan proje önerileri desteklenecektir.

  • SEA-EU JFS Bilim ve Teknoloji Çağrısına (S&T Call Text) bulaşıcı hastalıklar (COVID-19 ile ilgili araştırmalar dâhil olmak üzere) ve nanoteknoloji tematik alanlarında dördüncü teknoloji hazırlık seviyesine kadar olan temel araştırma proje önerileri ile başvuru yapılabilir. 
  • SEA-EU JFS İnovasyon Çağrısına (Innovation Call Text) dijital sağlık (Bulaşıcı hastalıklar da dâhil olmak üzere) ve biyoekonomi (Bilgi ve İletişim Teknolojileri uygulamaları da dâhil olmak üzere ) tematik alanlarında en az üçüncü teknoloji hazırlık seviyesine sahip olan proje önerileri ile başvuru yapılabilir.

Çağrı ile ilgili detaylı bilgiye ve başvuru koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

Program internet sitesi için tıklayınız.

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.