×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Marie Sklodowska Curie Burslara Katkı Fonu (Co-funding of regional, national and international programmes – MSCA COFUND) 2020 yılı çağrısına başvuru yapacak olan kuruluşların başarı oranının artırılması amacıyla TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı faaliyetleri kapsamında yürütülmekte olan MSCA COFUND Ön Değerlendirme Desteği sunulmaktadır.

Bölgesel, ulusal ve uluslararası burs programları oluşturmak veya var olan programlarını geliştirmek isteyen kuruluşlara, MSCA COFUND 2020 yılı çağrısı için proje önerilerini Avrupa Komisyonu’na sunmadan önce bu konulardaki başvuruları değerlendirme konusunda uzman kişi ve kuruluşlarca incelenmesi amacıyla ön değerlendirme desteği verilecektir.

Destek, 20 Mayıs 2020 tarihinde başvuruya açılacak olup desteğe son başvuru tarihi 24 Temmuz 2020’dir. Başvurularınızı çevrimiçi olarak http://destekler.h2020.org.tr/ adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Destek hakkında detaylı bilgiye ve güncel duyurulara www.ufuk2020.org.tr adresinden ulaşabilir, destek programı hakkındaki sorularınızı msca.ondeg@h2020.org.tr adresine iletebilirsiniz.

Desteğe ilişkin detayları bulabileceğiniz duyuru için tıklayınız.