×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından 2012 yılında başlatılan “Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP)” ile ülkemizin depremle ilgili öncelikli alanlarında sonuç odaklı, teknolojik gelişmelere sorunların çözülmesine yönelik uygulamaların sağlanması, yeni bilgilerin üretilmesi, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve bu araştırmaların çok katılımcı bir yapıya ve uygulamaya aktarılabilen projelere dönüştürülerek ülke kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amaçlanmaktadır. 

Bu amaç doğrultusunda, Ulusal Deprem Araştırma Programı kapsamında Çağrılı Proje teklifine çıkılacak olup proje önerileri için son başvuru tarihi 29 Haziran 2020 olarak belirlenmiştir. Türkiye kapsamında afet zararlarının azaltılması konusunda yapılacak her türlü Ar-Ge niteliğindeki çalışma desteklenecektir.

https://www.afad.gov.tr/ ve https://deprem.afad.gov.tr/ adreslerinden detaylı bilgilerle beraber ulaşabileceğiniz “Proje Öneri Formu”nun UDAP yönetmeliğinde belirlenen kurallara uygun olarak yapılacak proje önerileri son başvuru tarihine kadra 1 asıl ve 1 kopya olmak üzere, zarfın üzerine “UDAP ÇAĞRILI PROJE” ibaresi yazılarak, aşağıda belirtilen ilet,şim adreine kargo ile iadeli taahhütlü ve udap@afad.gov.tr adresine elektronik olarak gönderilmesi gereklidir.

İLETİŞİM ADRESİ:

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 159 06510 Çankaya/ ANKARA

AYRINTILI BİLGİ:

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme ve Strateji Çalışma Grubu

Tel: (0312) 258 23 23/ 2125-2115-2152

e-posta: udap@afad.gov.tr

Üniversitemize iletilen proje duyurusuna pdf formatında erişmek için lütfen tıklayınız.