×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasında anahtar rol üstlenen bilim ve teknolojiyi 83 milyon olarak topyekûn sahiplenmemiz büyük önem arz ediyor. Bu çerçevede TÜBİTAK olarak heyecan duyduğumuz, toplumda bilim ve teknoloji kültürü oluşturmada önemli bir yeri olan bilim toplum destek programlarına yapılan başvurular sonuçlandı.

Eğitim her yerde, geleceğin bilim insanları doğada ve laboratuvarlarda bilimle buluşacak. Bilimsel konu, kavram ve süreçleri hedef kitlenin gözlem ve uygulamalarla deneyimlemesine imkân veren 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 92 proje destek almaya hak kazandı. Desteklenen projeler için tıklayınız.

Covid-19 salgınıyla tüm dünyanın mücadele ettiği bu günlerde, yenilikçi yaklaşımların kullanıldığı, teknolojiden ilham alan, yenilikçi eğitim uygulamalarına olan ihtiyaç bir kez daha ortaya çıktı. Öğretmenlere ve akademisyenlere; kendi branşlarına ve genel olarak öğretmenlik mesleğine özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını amaçlayan 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında 25 proje destek almaya hak kazandı. Desteklenen projeler için tıklayınız.

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.