×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

2020 yılı MSCA IF çağrısına başvuru yapacak olan araştırmacıların başarı oranının artırılması amacıyla Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı faaliyetleri kapsamında “TÜBİTAK Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programlarına ilişkin Usul ve Esaslar” çerçevesinde yürütülmekte olan MSCA IF Ön Değerlendirme Desteği sunulmaktadır.

MSCA IF 2020 proje önerisi kabul edildiği takdirde projesinin en az 1 yıllık kısmını Türkiye’de yerleşik kurum/kuruluşların ev sahipliğinde yürütmek üzere proje önerisi hazırlayan araştırmacılar, taslak proje önerilerini Avrupa Komisyonu’na sunmadan önce bu konulardaki başvuruları değerlendirme konusunda uzman kişi ve kuruluşlarca incelenmesi ve daha nitelikli hale getirilmesi amacıyla desteğe  başvurabilirler.

Destek, 20 Nisan 2020 tarihinde başvuruya açılacak olup desteğe son başvuru tarihi 20 Temmuz 2020’dir. Başvurularınızı çevrimiçi olarak http://destekler.h2020.org.tr/ adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Destek hakkında detaylı bilgiye ve güncel duyurulara www.ufuk2020.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Desteğe ilişkin detayları bulabileceğiniz infografik ve duyuru için tıklayınız.

Destek programı hakkındaki sorularınızı msca.ondeg@h2020.org.tr adresine iletebilirsiniz.

Duyurunun yayınlandığı web sitesine erişmek için lütfen tıklayınız.