×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı başvuruları 03.07.2020 tarihi saat 17:30’a kadar devam etmektedir.

Ulusal Lider Araştırmacılar Programı kapsamında bilimin ve teknolojinin her alanında ülkemiz açısından çığır açıcı nitelikte gelişmeler sağlamaya yönelik hedefler içeren, alanında önemli boşlukları giderebilme ve araştırmacılara yeni bir bakış açısı kazandırabilme fırsatı sunan, önemli bir keşif ve/veya buluş yapma potansiyeli olan projelere ve bu projeleri gerçekleştirecek olan yurtiçindeki bilim insanlarına destek verilecektir.

Sizlerden gelen çeşitli sorular ve anlaşılmayan hususlar doğrultusunda çağrı duyurusunda bazı güncellemeler yapılarak çeşitli açıklamalara yer verilmiş olup, güncel çağrı metnine web sitemizden ulaşılabilmektedir. Aynı zamanda Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümü oluşturulmuştur. Kurumumuza yönelttiğiniz pek çok sorunun cevabını bu alanda bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Program başvuru koşullarını güncellenen çağrı metni üzerinden yeniden incelemenizi önemle rica ederiz.

Ülkemiz sınırları içerisinde ikamet eden yetkin bilim insanlarının nitelikli projelerine katkı sağlamak üzere açılan bu programa başvurular https://e-bideb.tubitak.gov.tr/giris.htm adresinden yapılabilmektedir. Program hakkında detaylı bilgiye program web sayfasından ulaşılabilecektir.

İrtibat Bilgileri:

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı
Tel: 444 66 90
E-posta: bideb2247@tubitak.gov.tr

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için tıklayınız.