Ankara Kalkınma Ajansı tarafından her yıl düzenlenen Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı, bu yıl 17-18 Şubat 2020 tarihlerinde Başkent Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı , Ticaret Bakanlığı, TKDK, Tarım ve Orman Bakanlığı, KGF, Türk Eximbank, OAİB, SGK, İŞKUR, TÜBİTAK, KOSGEB ve Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri anlatılmıştır. Toplantıya KOBİ’lerden, işletmelerden, girişimcilerden, STK’lardan, kamu kuruluşlarından, odalar ve borsalardan yoğun katılım sağlanmıştır.

Bilgi gününe Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanlarından Ceyda Nur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.

Kurumların sunum içeriğinden hazırlanan bilgi notuna erişmek için lütfen tıklayınız.

Ankara Kalkınma Ajansı sunumuna erişmek için tıklayınız.