×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Avrupa’da demiryolu ulaşımı araştırmalarındaki en büyük ölçekli Ar-Ge ve İnovasyon programı olma özelliğini taşıyan Shift2Rail Ortak Girişimi ile Avrupa’da yük ve yolcu taşımacılığında demiryolu ulaşımının payının arttırılması hedeflenmektedir.

22 Ocak 2020 tarihinde, Ankara’da, TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda, Shift2Rail Ortak Girişimi’nin 2020 yılı çağrılarına yönelik bir bilgi günü etkinliği düzenlenecektir. Shift2Rail Ortak Girişimi direktörü ve yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılara 2020 yılı çağrı konuları ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verilmesi planlanmaktadır.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Etkinlik taslak programı için lütfen tıklayınız.

Shift2Rail Ortak Girişimi 2020 Yılı Çalışma ve Bütçe Planı dokümanına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Notlar:

  • 2020 yılı çağrılarının resmi olarak 7 Ocak 2020 tarihinde açılması ve 21 Nisan 2020 tarihinde kapanması planlanmaktadır.
  • 2020 çağrıları Shift2Rail üye kuruluşları ve üye olmayan kuruluşlar için olmak üzere ikiye ayrılmıştır.  Shift2Rail Ortak Girişimi’ne üye olmayan kuruluşların ‘Open Call-OC’ ibaresi bulunan başlıklara (Örnek: S2R-OC-IP1-01-2020) proje sunması beklenmektedir. Dokümanın 95-126 sayfaları arasındaki “ANNEX II – 2020 Calls for non-JU members – Topic descriptions” EK II ( Annex II) bölümünden “OC” konularının detayları incelenebilir.
  • Shift2Rail JU resmi sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için TÜBİTAK e-posta adresi: ncptransport@tubitak.gov.tr