Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından 19 Aralık 2019 tarihinde Ödül Töreni düzenlenmiştir.

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı  (TTGV); teknoloji, inovasyon yönetimi ve girişimcilik alanlarında ekosisteme katkı sağlamış 40 yaş altı profesyonellere yönelik TTGV Ödülleri’ni 2019 yılında aşağıdaki iki kategoride düzenlenmiştir.

Dr. T. Fikret Yücel Ödülü Kategorisi: Ar-Ge, inovasyon, bilim ve teknoloji politikaları ve teknoloji yönetimi alanlarında Türkiye odaklı yapılmış araştırma çalışmalarını (tez, makale, yayın, vb.) desteklemek ve teşvik etmek amacıyla çalışma sahiplerine verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 kişiye 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı verilmiştir.

Mehmet Şuhubi Ödülü Kategorisi: Teknoloji ve inovasyon ekosisteminde görünürlük ve başarı hikayesi yakalamış girişimcilere ve/veya girişimcilik yoluyla teknoloji ekosistemine katkı sağlamış kişilere verilen ödüldür. Bu kategoride ödül almaya hak kazanan 3 kişiye 10.000 TL para ödülü ve ödül beratı verilmiştir.

Törene, Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transferi Ofisi uzmanlarından Arzu SANCAK ve Özgün TÜRÜDÜ katılım göstermiştir.