Çankaya Üniversitesi 2019 yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında girişimci adayları iş fikirleri ile programa başvurularını yapmışlardır. Alınan başvurular programa uygunluk açısından değerlendirilmiş ve uygun olanlar programa katılmaya hak kazanmıştır. Girişimci adaylarına Design Thinking (Tasarım Odaklı Düşünme), TRIZ, Patent, Proje Yazım eğitimleri verilmiş, daha önce hibe destek almış bir girişimci ile Tecrübe Paylaşımı etkinliği gerçekleştirilmiştir. Eğitimler sonunda girişimci adaylarının iş fikirleri için mentörlük verilmiştir.

Eğitimleri ve mentörlük süreçlerini tamamlayan girişimci adayları 20 Kasım 2019 tarihinde DemoDay etkinliğinde jüriye iş fikirlerini sunmuşlardır. Sunumlar sonucunda jüri tarafından puanlama yapılmış olup, dereceye giren girişimci adayları belirlenmiştir. Dereceye giren girişimci adaylarına, plaketleri TTO Müdürü Tankut Aslantaş tarafından takdim edilmiştir.

Girişimci adaylarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Birincilik Ödülü: Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezi’nde 1 Yıllık Ücretsiz Ofis TahsisiMehmet Enes Taştepe
İkincilik Ödülü: Ücretsiz Ar-Ge Projesi Yazım DesteğiBatuhan İlhan -Mehmet Karagöz
Üçüncülük Ödülü: Fikri ve Sınai Haklar DesteğiFurkan Yıldırım
Tankut Aslantaş, Mehmet Enes Taştepe, Serhan Gökçebağ