Ankara Kalkınma Ajansı tarafından dokuzuncusu düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı, 18 Kasım 2019 tarihinde ATO Congresium’da gerçekleştirilmiştir. Üniversite, teknopark, sanayi temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarından bir çok ziyaretçinin katıldığı etkinlikte girişimciler projelerini sergilemişlerdir.

Projeleri değerlendirilen girişimcilerden dereceye girenlere ödüller verilmiştir. Bu kapsamda BNMS MEDİKAL SİSTEMLER NANO TEKNOLOJİ A.Ş. firması sahibi Tarık Can Türkoğlu’na Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezinde 1 yıllık ücretsiz ofis tahsis edilmiştir. Ödül, girişimciye Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Tankut Aslantaş tarafından takdim edilmiştir.