Sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı-sanayi işbirliğinin geliştirilmesinin amaçlandığı 2244-Sanayi Doktora Programı kapsamında 2019 yılı başvuruları 13 Aralık 2019 tarihine kadar alınacaktır.

Doktora öğrencilerine eğitimleri süresince aylık 4.500 TL burs desteği ve doktora mezuniyeti sonrası istihdam desteği sağlayan söz konusu program ve güncellenen çağrı duyurusu hakkında detaylı bilgi için TÜBİTAK web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.