Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) olarak Başkent Organize Sanayii Bölgesinde firmalara ve firma çalışanlarına yönelik 11 Ekim 2019 tarihinde Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Günü düzenlenmiştir. Çankaya Üniversitesi TTO uzmanı Vildan BİLGE tarafından yapılan sunumla patent, tasarım, marka, faydalı model, coğrafi işaretler kavramları detaylı olarak anlatılmış ve çalışan buluşlarına ilişkin yasal süreçlerden bahsedilmiştir. Olası işbirliklerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Üniversitemizin başvuru sahibi olduğu akademisyenlerimizin buluşçu olarak yer aldığı 18 adet patent/tasarım/faydalı model firmalara tanıtılmıştır.