Üniversitemizin iştirakçi, Teknopark Ankara A.Ş.’nin yürütücü olduğu ve Başkent Üniversitesi ile TÜRKSAT’ın ortak olduğu Ankara Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği almakta olan “Nar Dikey Hızlandırıcı ve Ticarileşme Programı” projesi kapsamında 5 Eylül 2019 tarihinde 1. Döngü Sunum Günü etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte başarılı girişimci paneli, Nar Dikey Hızlandırıcı Programı girişimci sunumları ve melek yatırımcı paneli gerçekleştirmiştir.

“Nar Dikey Hızlandırıcı ve Ticarileşme Programı” projesi kapsamında Mentörlük eğitimi tamamlanmış olup, sertifika almaya hak kazanan katılımcılara Mentörlük Sertifikası Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif ŞAYIK ve İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan GÜLTEKİN tarafından takdim edilmiştir. Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi çalışanlarından Arzu SANCAK, Özgün TÜRÜDÜ ve Vildan BİLGE sertifika almaya hak kazanmıştır.

Başarılı Girişimci Paneli