“2211/A Genel Yurt İçi Doktora Burs Programı” 2019 yılı 2. dönemine başvuru yapan ve baraj puanını aşan 315 kişinin doktora burs başvuruları değerlendirilmiş olup başarı kriterlerini sağlayan 230 öğrenci TÜBİTAK bursu almaya hak kazanmıştır. Geçmiş dönemlerden desteklenen 150 bursiyer ile birlikte 2211 Programı kapsamında desteklenen YÖK 100/2000 bursiyeri sayısı 380’e yükselmiştir. Çift burs almaya hak kazanan öğrencilere aylık toplam 4.500 TL ödenmektedir.

Başvuru durumu ile ilgili sonuçlar, BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden kullanıcı girişi yapılarak “Başvuru Durumu” alanından görülebilir.

Detaylı bilgi için program web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.