×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Güneydoğu Asya-Avrupa Ülkeleri Ortak Fonlama Programının (SEA-EU JFS) amacı, Avrupa ve Güneydoğu Asya arasında Bilim ve Teknoloji alanındaki bağlantıları, daha önceki çalışmaları da kullanarak geliştirmek; güçlü bir seviyeye getirmek; kurumlar arasında derin bağlantılar oluşturarak Bilim ve Teknoloji alanındaki işbirliklerine güçlü bir ivme kazandırmaktır. Yapılan çalışmaların, kalıcı ve yenilikçi ortak işbirliklerini güçlendirerek, Avrupa-Güneydoğu Asya işbirliklerini önemli ölçüde geliştireceği beklenmektedir. SEA-EU JFS kapsamında bölge ülkelerinin öncelikleri göz önünde bulundurularak belirlenen tematik alanlarda çağrılar açılmaktadır

Avrupa Birliği Çerçeve Programları kapsamında yürütülmüş olan SEA-EU NET projesinin devamı niteliğinde olan Güneydoğu Asya ve Avrupa Ülkeleri Ortak Fonlama Programı (Southeast Asia and Europe Joint Funding Scheme, SEA-EU JFS) 2019 yılı çağrıları başvurulara açılmıştır.

Bilim-Teknoloji ve İnovasyon alanlarında açılan çağrılar kapsamında 2+1 kuralı gereği ya ikisi Güneydoğu Asya, biri Avrupa ülkelerinden yahut tam tersi olmak üzere, en az 3 proje ortağından oluşan proje önerileri desteklenecektir.

TÜBİTAK tarafından hazırlanan, çağrı ile ilgili detaylı bilgiye ve başvuru koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

Programın internet sitesi için tıklayınız.