×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Güney Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ve Güney Kore Bilim ve Bilişim ve Teknolojileri Bakanlığı (MSIT) arasında yürütülen mevcut işbirliği çerçevesinde ortak araştırma projeleri desteklenecektir.

Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türkiye’deki bilim insanlarının, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Kore’deki araştırma kuruluşlarında çalışan araştırmacı(lar) ile “proje ortağı” olarak anlaşmaları gerekmektedir. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmemektedir.

2516-İnovasyon ve 2516 Araştırma başlıkları altında iki program olarak açılacak TÜBİTAK-NRF/MSIT Ortak Proje Çağrılarında araştırma projeleri yalnızca dijital sağlık ve bilişim ve iletişim teknolojileri tematik alanlarında desteklenecektir. İnovasyon projeleri ise çağrı için belirlenen tüm tematik alanlarda (dijital sağlık, bilişim ve iletişim teknolojileri, enerji ve akıllı şehirler) desteklenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 2 Ağustos 2019

Başarılı bulunan projelerde yer alan Türkiye’deki araştırma ekibi için TÜBİTAK tarafından proje süresi boyunca maksimum 720.000 TL araştırma desteği, Kore’deki araştırmacılar içinse NRF tarafından proje süresi boyunca 150,000,000 KRW destek sağlanacaktır. Maksimum proje süresi 36 ay olabilmektedir.

Program ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Çağrı metni için tıklayınız.

Başvurular için Proje Başvuru Sistemi’ne buradan ulaşabilirsiniz.