×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Polatlı Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen ve TÜBİTAK 1503 programı tarafından finanse edilen 13. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, 13 Haziran 2019 tarihinde öğrencilerin, akademisyenlerin ve sanayi temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Etkinlik öncesinde Mühendislik Fakültesi’nde bulunan her bir bölümde öğrenci bitirme projeleri arasından 3’er proje seçilmiştir ve 13. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinde yarışmaya hak kazanmıştır. Bu çerçevede Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği,  İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden seçilen 3’er proje öğrenciler tarafından katılımcılara ve jüri üyelerine sunulmuştur. Her bölümden 1 grup, birinci seçilmiştir.

Etkinlik, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İder’in açılış konuşması ile başlamıştır.  Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Özgün SELVİ’nin moderatörlüğünde toplam 23 proje sunumu başarıyla yapılmıştır. 13. Ar-Ge Proje Pazarına olan değerli katkılarından dolayı Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya adına plaket takdim edilmiştir. Jüri değerlendirmeleri sonucunda birinci seçilen projeler belirlenmiş olup birincilik sertifikaları öğrencilere Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İDER tarafından takdim edilmiştir.