×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ankara’nın girişimcilik ekosisteminin uluslararası ölçekte dinamizm kazanmasına destek ve genç istihdamının artırılmasına katkı sağlamak üzere Ankara Kalkınma Ajansı bünyesinde kurulan TechAnkara Girişimcilik Merkezi faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu kapsamda, Ankara’da, başta teknoloji odaklı olmak üzere girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak mevcut “mentor havuzu”nun genişletilmesi ve girişimlere destek sağlanması amacıyla; 2018 yılında “kadın girişimcilik” ve “teknoloji ticarileştirme” başlıklarında mentorluk programları oluşturulmuş, programlar başarıyla uygulanmıştır. Edinilen tecrübeler doğrultusunda 2019 yılında da “TechAnkaraKadın Girişimcilik Mentorluk Programı” ve “TechAnkara Teknoloji Ticarileştirme Mentorluk Programı” uygulanacaktır.

Girişimcilik Ekosisteminin önemli ihtiyaçlarından biri olarak “TechAnkara Mentorluk Programları” ile iş fikri aşamasından teknolojisini geliştirdiği ürünün pazarlama ve satışına kadar her düzeyde mentorluğa ihtiyaç duyan girişimcilerin mentorluk hizmetleri aracılığıyla desteklenmesi hedeflenmektedir.

Programa başvurular TechAnkara Girişimcilik Portalı üzerinden gerçekleştirilecektir. (www.girisimci.ankaraka.org.tr). 1 Temmuz 2019 – 29 Kasım 2019 tarihleri arasında mentor ile her biri 4 saatlik toplam 6 seansın gerçekleşmesinin beklendiği programlara katılım ücretsiz olup kontenjanla sınırlıdır.

Mentorluk Programları için son başvuru tarihi 14 Haziran 2019 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Takvim

  • Başvuru: 18 Nisan – 14 Haziran 2019 (23.59)
  • Eşleştirme: 15 Haziran – 28 Haziran 2019
  • Mentor-Girişimci Görüşmeleri: 1 Temmuz – 29 Kasım 2019

Başvuru

Programlara başvurular TechAnkara Girişimcilik Portalı (https://www.girisimci.ankaraka.org.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. 1 Temmuz 2019 – 29 Kasım 2019 tarihleri arasında mentor ile her biri 4 saatlik toplam 6 seansın gerçekleşmesinin beklendiği programa katılım ücretsiz olup kontenjanla sınırlıdır.

Duyurunun yayınlandığı web sitesine erişmek için lütfen tıklayınız.