×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ankara Kalkınma Ajansı, İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme Mali Destek Programı kapsamında desteklenen, Ostim Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’nin proje yürütücüsü; Çankaya Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nin proje ortağı olduğu Ostim Teknopark Teknoloji Ticarileştirme ve Kültivasyon Merkezi projesi
açılış toplantısı, Teknoloji Üretim Atölyesi, Ostim Teknopark Turuncu Binasında, 2 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe proje paydaşları tarafından yüksek seviyede katılım sağlanmıştır. Çankaya Üniversitesinden ise Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Tankut Aslantaş ile Teknoloji Transfer Ofisi çalışanlarından Arzu Sancak, Burçin Nilay Kalınbayrak, Ceyda Nur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.

Teknoloji Ticarileştirme ve Kültivasyon Merkezi projesi amacı ülkemiz endüstrisi için katma değeri yüksek, milli ve yerli üretim odaklı ürünlerin üretilebilmesi, makine ve teçhizat israfının önüne geçilebilmesi, genç girişimcilerin desteklenmesi, prototip imalat sürelerinin kısalması, gelişen teknolojilere yönelik eğitim ve etkinliklerin yapılması ve çeşitli teknik alanlarda mentorluk desteği verilmesi olup, proje ile teknoloji tabanlı firmalara yönelik, prototip üretimi ve Ar-Ge çalışmalarına imkan sağlayacak alternatifli makine parkuru ve ofis şeklinde kullanabilecek alanları olan bir ortak kullanım atölyesi oluşturulmaktadır.

Proje Açılış Toplantısı’nda OSTİM Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın açılış konuşmalarını yapmış, ardından OSTİM Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar Teknoloji Ticarileştirme ve Kültivasyon Merkezi hakkında bilgiler vermiştir. Davetliler ile söz konusu merkezde bulunan makine parkuru, ofis şeklinde kullanabilecek alanlar ve mevcut firmalar ziyaret edilmiştir.

Ostim Teknopark web sitesini linki takip ederek ziyaret edebilirsiniz:
http://www.ostimteknopark.com.tr/

Ostim Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYDIN
Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya ÇAĞLAR