×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde 28 Mart 2019 Perşembe günü KOSGEB KOBİGEL “İmalat Sanayisinde Dijitalleşme”  temalı Destek Programı ve TEKNOYATIRIM Destek Programı’nın tanıtımı için  Başkent OSB Yönetim Binasında bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Bilgilendirme toplantısına Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) çalışanlarından Burçin Nilay Kalınbayrak, Ceydanur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.

Söz konusu etkinlikte KOSGEB KOBİGEL Destek Programı kapsamında açık olan çağrılar hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir. Proje teklif çağrıları için son başvuru tarihi 2 Mayıs 2019‘dur. Açık olan çağrı başlıkları aşağıda verilmiş olup, çağrılar hakkında detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız.

  • 2019 – 01 Proje Teklif Çağrısı: İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi
  • 2019 – 02 Proje Teklif Çağrısı: İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması

Etkinlikte bilgi verilen diğer bir program ise KOSGEB tarafından yürütülmekte olan KOBİ Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı‘dır.
Amacı, Ar-Ge veya yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan yeni ürün/ürünlerin üretimini ve ticarileştirilmesini amaçlayan yatırımları desteklemek suretiyle ihracatı artırmak ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak için yapılan yatırımlarının desteklenmesi olan program başvuruya sürekli açık durumdadır. Program hakkında detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız.