Çankaya Üniversitesi 2018 yılı BeeJet Hızlandırma Programı kapsamında girişimci adayları iş fikirleri ile programa başvurularını yapmışlardır. Alınan başvurular programa uygunluk açısından değerlendirilmiş ve uygun olanlar programa katılmaya hak kazanmıştır. Girişimci adaylarına Design Thinking (Tasarım Odaklı Düşünme), TRIZ, Patent ve İş Planı eğitimleri verilmiştir. Eğitimler sonunda girişimci adaylarının iş fikirlerini sunmaları amacıyla mentörlük desteği verilmiştir.

28 Kasım 2018 tarihinde DemoDay etkinliğinde girişimci adayları jüriye iş fikri sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Sunumlar sonucunda dereceye giren firmalar ve aldıkları ödüller aşağıda verilmiştir. Girişimci adaylarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ödül İş Fikri Girişimci Adayı  Adı
Birincilik ÖdülüÇankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezinde 1 Yıl Ücretsiz Ofis Tahsisi İnsan Kolunun Hareketlerini Tekrar Eden Robot Kol Mehmet Erkci
İkincilik ÖdülüÜcretsiz Ar-Ge Projesi Yazım Desteği 3 Boyutlu Yazıcım Sırt Çantamda Yiğit Çeçen
Üçüncülük ÖdülüFikri Mülkiyet Hakları Desteği Cam Binalar için Dış Cephe Temizlik Robotu Aydın Şişman