Çankaya Üniversitesinin Başvuru Sahibi olduğu Modüler Oturma Ünitesi isimli tasarımın Türk Patent Kurumu’na yapılan Endüstriyel Tasarım tescil başvurusu 6769 Sayılı Kanun hükümlerine göre 28/05/2018  tarihinden başlayarak 5 yıl süre ile tescili tamamlanmıştır. 2018 04120 tescil numarası ile Türk Patent tasarım Siciline kaydı yapılmıştır.

Tasarımcı isimleri aşağıda verilmiştir. Mezunumuzu ve akademisyenlerimizi tebrik ederiz.

Tasarımcılar

• Okan ŞAHİN / Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Mezunu
  • Dr. Öğr. Üyesi Gülru MUTLU TUNCA / Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi
  • Öğr. Gör. Güniz SAĞOCAK / Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi