Ankara Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen 12 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen TechAnkara Proje Pazarı ATO Congresium’da gerçekleştirilmiştir.

TechAnkara Proje Pazarının açılışına; Ankara Valisi ve Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vasip Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri, proje sahipleri, girişimciler, yatırımcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Girişimciler projelerini sergilemişlerdir. Dereceye giren girişimcilere ödüller verilmiştir. Bu kapsamda İskender Tuğrul Korkut’a Çankaya Üniversitesi Kuluçka Merkezinde 1 yıllık ücretsiz ofis tahsis edilmiştir. Ödül, İskender Tuğrul Korkut’a Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Tankut Aslantaş tarafından takdim edilmiştir.