×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Brisa Türkiye, Yolculuğun Öncüleri programıyla,  girişimciler ve girişimci adaylarıyla Workinlot platformunda buluşarak güncel sorunların çözümüne ve geleceğin fırsatlarına dair proje geliştirerek birlikte değer yaratmayı hedefliyor.

Programın temel amacı; yolculuğun geleceği, akıllı üretim, lastik ömrü ve performansı, karakteristik lastikler, yolda kalmayı önleme, lastiklerin geri dönüşümü konularında; planlama, hizmet, ürün, iş mükemmelliği ve geleceğin mobilite çözümleri gibi alanlarda inovatif fikirlerin paylaşılmasını teşvik etmek ve hayata geçme sürecini desteklemek.

Program çerçevesinde, 3 etapta  yapılacak çağrılarda girişimciler projelerini Workinlot marketplace’e çıkararak başvurularını tamamlamış olacak. Her etapta yapılacak seçimlerde kazanan projeler finale kadar para ödülü, eğitim ve mentörlükle desteklenecek ve büyük finale katılım şansı kazanacak. Büyük finalde kazanan proje(ler) ise 10.000TL değerindeki ödüle ek olarak Brisa ile projesini daha da ileri götürme şansı kazanacak.

  1. Etabı Eylül ayında tamamlanan programın sunumlarına Türkiye’nin değişik yerlerinden katılan projelerden 6 ekip seçildi, birçoğu projesini dijital olarak sundu ve  ödüller sahiplerini buldu. Kazanan 3 ekip finansal desteğe ek olarak, mentörlük, laboratuvar desteği, Girişimcilik eğitimi potansiyel işbirliği fırsatı gibi projelerini bir sonraki aşamaya taşımalarını sağlayacak destekler alarak finale katılmaya hak kazandı.
  2. Etap için son başvuru tarihi 21 Ekim 2018.

10.000TL değerinde büyük ödül ve projeni Brisa ile gerçekleştirme şansı yakalamak için hemen başvur: www.yolculugunonculeri.com